Sov i naturen med en feltseng

Mange holder af at sove i naturen. Det er nemlig dejligt afslappende og hyggeligt.

Dog er der den ene ulempe, at du ikke sover i en dejlig, blød seng. Og det kan godt blive et problem, hvis du har brug for komfort for at sove ordentligt.
Heldigvis findes der alternativer til at sove på en tynd luftmadras på den hårde jord; nemlig en feltseng der er en seng mange forbinder med militæret.

Dog er de typisk lidt bedre i dag, end de plejede at være. Så en feltseng er altså ikke blot et par stykker metal, der er sat sammen til noget, der minder om en seng.

naturen

Feltsenge er ikke luksus, men bedre end at sove på jorden

Der er bestemt flere fordele ved at sove i en feltseng. Til at starte med kommer feltsenge med ben, som en almindelig seng også gør. Det er rigtig rart, når du sover udendørs. Så mærker du nemlig ikke det hårde underlag, der som regel er udenfor, om det så er en græsplæne, ren jord eller noget tredje.

Det er bedre end den kolde jord at sove i feltsenge. Nogen sover direkte på feltsengen, mens andre har en ekstra madras med. Det er ofte et spørgsmål om, hvad du er vant til.

Ekstra madras hjælper på komforten

Ordet feltseng er ikke noget, der får folk til at tænke på komfort og luksus. Men hvis du lægger en madras ovenpå din feltseng, ligger du egentlig ganske udmærket. Det er jo ganske nemt.
Det er især rart med en madras, hvis du ikke er vant til at sove på en feltseng. For det kan godt være lidt af en omvæltning med den anderledes komfort, når du er vant til en blød seng.
Giver du det alligevel lidt tid, skal du nok vænne dig til det – særligt hvis du er aktiv om dagen og træt til aften.

Mange nyder at sove under den åbne himmel om sommeren. Her kan en feltseng også være et ganske fint valg. Så kan du ligge godt, imens du kigger på stjernerne.
Hvis du smider et håndklæde over din feltseng, har du også et fint sted at tage sol om sommeren i haven.

feltseng

En god feltseng behøver ikke at være dyr

Skal du bruge noget at sove på i et par dage, har du måske ikke lyst til at betale alt for meget. Heldigvis kan du få en ganske fin feltseng til 500 kroner eller mindre. Det er jo til at overkomme for de fleste.
Måske skal du på festival i noget tid, og her kan en feltseng fungere ganske fint. Også selvom mange kan lægge sig til at sove på en sten, når de er til festival og har fået lidt at drikke.
Det er alligevel rart at vågne op uden at have ondt i hele kroppen, fordi du har ligget dårligt.

Det er bare med at være kreativ, så kan du bruge sengen til lidt forskellige formål. Den fungerer også ganske udmærket til at tage en lur i under den varme sol. Så det er bare med at finde den feltseng, der passer til dine behov.