Køb en Staffordshire bull terrier og få mere motion i hverdagen

Vil du gerne dyrke mere motion i din hverdag? Men ved du ikke, hvordan du skal finde en vedvarende motivationskilde? Så kan det være en god idé at overveje at anskaffe en Staffordshire bull terrier.

Racen er nemlig kendt for sit høje aktivitetsniveau. Derfor skal hunden også motioneres flere gange om dagen, hvor motionen gerne må foregå i et ret højt tempo. Det kan blandt andet være, at du skal cykle eller løbe ved siden af hunden. Derfor kan hunden også være en fantastisk motivation, hvis du gerne vil dyrke mere motion. Du kan læse meget mere om racen her: https://staffordshire-bull-terrier.dk/

Mange flere kvaliteter

Hvis du overvejer at få dig en hund, har en Staffordshire bull terrier mange flere kvaliteter udover at være en fantastisk motionsmakker. Racen er blandt andet meget kendt for sit sociale og hengivende væsen. Det er med andre ord en race, der vil elske at bruge al sin tid sammen med dig. Ligesådan kan du være helt sikker på, at hunden altid vil elske at se dig igen, når du kommer hjem fra arbejde, studie eller noget helt tredje.

Hvis du derfor leder efter en ny bedste ven, er Staffordshire bull terrier et fantastisk valg.

En af de mere allergivenlige racer

En anden fordel ved racen er, at den er meget allergivenlig. I hvert fald når du sammenligner med andre hunderacer. Der er nemlig ikke noget, der hedder en allergivenlig hund. Det vil i stedet være vidt forskelligt, hvorvidt en allergiker slår ud på de forskellige racer.

Det, som får en allergiker til at slå ud, er hundens underuld, spyt og urin. Da en Staffordshire bull terrier ikke har noget underuld, er der selvsagt en mindre risiko for, at hunden fremkalder allergi. Hvis du derfor ofte har besøg af hundeallergikere i dit hjem, kan det bestemt være en fordel at overveje at anskaffe en Staffordshire bull terrier.

Har du derimod selv hundeallergi, bør du sikre dig, at du ikke slår ud på racen. Hvis du først har anskaffet dig en Staffordshire, vil det være en stor sorg for hunden, hvis du skiller dig af med den igen.

Minimal fældning

Hvis du ikke gider gøre rent igen og igen, er en Staffordshire bull terrier også et godt valg. Racen fælder nemlig ikke særligt meget, og derfor er nemmere for dig at holde et rent hjem, selvom du har hund.