Hav en pusletaske med hvis du skal tage din baby med til træning

Det kan godt være svært at finde motivationen til at træne, når man har en baby. Det er svært at finde overskuddet og faktisk også tiden til at tage afsted. Men det at træne og bevæge sig er virkelig sundt. Det er derfor vigtigt, at man finder en måde at få hverdagen med baby og træning til at hænge sammen. En måde at gøre det på er ved at tage baby med til træning. Så behøver man nemlig ikke finde ekstra tid i hverdagen. Tag i stedet til træning, når den lille alligevel sover til middag.

Køb en god pusletaske

Hvis du vælger at kombinere træning og babypasning, så husk at tage en pusletaske med. Mødre ved, at der ikke er noget værre end at forlade huset uden en pusletaske. Det er altid de tidspunkter, at man ender med at skulle bruge flere bleer og skiftetøj. Hvis du er en ventende mor, er det vigtigt at have en god pusletaske. Det kan faktisk være en fordel med flere pusletasker til forskellige formål. Så kan du for eksempel have en normal pusletaske til hverdagens formål. Derudover kan man have en til for eksempel træning. Så er man sikker på, at man ikke lige pludselig løber tør for bleer eller lignende. 

Vælg den helt rigtige

Det kan tit være fristende at købe en billig almindelig taske og så bruge den som pusletaske. Der er dog mange fordele ved at have en ordentlig pusletaske. For eksempel er der ofte lommer inden i tasken. Det kan for eksempel være til en sutteflaske, sutteklud eller bare nøgler. Derudover er det en stor fordel, hvis den har en skulderrem. Så kan man nemlig let smide den over skulderen. Det er ikke rart at skulle kæmpe med en taske samtidig som, at den lille græder. Det kan hurtigt blive meget stressende. Når du køber en pusletaske, skal du selvfølgelig tænke på størrelsen. Selvom det kan være irriterende at slæbe rundt på en stor taske, er det altså tit det værd. Der er plads til alt muligt. Det kan for eksempel være ekstra tøj, bleer, legetøj og så videre. Hvis man meget gerne vil have en lille pusletaske til de små ture, kan det anbefales, at man køber to. Så har man en stor til de lange ture, hvor man har brug for lidt ekstra. Den lille kan så bruges til de kortere ture – som for eksempel til træningscentret. 

Tilbehør til pusletasken

Der er massere af forskelligt tilbehør til pusletasken. Som nævnt tidligere er pusletasker med en skulderrem rigtig smarte og populære. Det er derfor selvfølgelig muligt at købe en ekstra skulderrem. Det kan for eksempel være relevant, hvis den tidligere rem er gået i stykker eller, hvis man allerede har købt en pusletaske uden rem. Derudover er det populært at købe en puslemadras. De fylder ikke særlig meget, men de giver til gengæld en muligheden for at skifte bleen lige meget hvor man befinder sig. Det er rigtig smart, da man for eksempel ikke skal bekymre sig om bakterier og så videre. Nogle pusletasker sælges faktisk med en puslemadras. Det er bestemt værd at kigge efter.