Derfor skal du skaffe dig en ny dobbeltseng

Når det kommer til senge, skal man aldrig gå på kompromis. Hvis du ikke allerede har denne tankegang, så er det på tide, at du får den!

Som mennesker sover vi nemlig hvad der svarer til cirka 1/3 af vores liv, hvis altså vi overholder reglen om 8 timers søvn per nat. Det er der antal timer, du skal sove, for at være den bedste udgave af dig selv rent kropsligt og præstationsmæssigt ifølge forskere.

Dette er altså en god grund til, at vælge en seng som er komfortabel, og som passer helt perfekt dig. Læs mere om, hvorfor du skal skaffe dig en ny dobbeltseng, lige her!

Hvorfor vælge en dobbeltseng?

Der er mange gode grunde til at vælge en dobbeltseng frem for en enkeltmands- eller en trekvartseng. Med en dobbeltseng betaler du ikke kun for din egen komfort, men også for din partner, dine familiemedlemmer, eller hvem end du deler seng med!

En dobbeltseng kan være en kæmpe fordel for dig, som har brug for lidt ekstra plads når du sover – og hvem har egentlig ikke brug for det? Det er skønt at kunne strække sig som man ønsker. Desuden er der plads til at én anden udover dig får glæde af sengen. Man må altså have en dobbeltseng i voksenlivet.

Man kan måske have tendens til at holde på en gammel madras eller seng lidt for længe, fordi man ikke har lyst til at bruge penge på en ny. Det er dog ikke på denne konto, at du skal spare. Det handler om din nattesøvn, hvilket spiller ind på dit humør, din sundhed og dit overskud. 

Hvilken type dobbeltseng skal du have?

En dobbeltseng er ikke bare en dobbeltseng. Der er nemlig forskel på madrasserne, og du skal vælge den, som passer perfekt til dig og de forventninger du har til en god madras. 

Der er blandt andet tre madrastyper som kaldes kontinental- og elevationsseng samt boxmadras. 

En kontinentalseng kendes for at være særligt høj, og for at være en kombination af forskellige madrasser. Den er en populær type dobbeltseng. 

En elevationsseng har sine helt særlige fordele, som gør det til en ekstra komfortabel dobbeltseng. Det er sengen, som du kan indstille efter dine behov med et enkelt tryk på en fjernbetjening. Du kan indstille hoved, fødder og meget mere, så det passer perfekt til den position du og din eventuelle partner ønsker sig.

Sidst men ikke mindst er boxmadrassen en utroligt enkel madras, som kan det, den skal kunne. 

God seng giver god nattesøvn

Selvom du måske tænker, at det lyder dyrt at investere i en ny dobbeltseng, så kommer du ikke til at fortryde købet. Man skal ikke undervurdere, hvor vigtig en god nats søvn er for et godt og sundt liv. 

Hvis du kan mærke at din madras føles slidt, så kan det være fordi, at den har haft sin levetid. Lyt til din mavefornemmelse, og gør noget godt for dig selv. En dobbeltseng behøves ikke koste en bondegård. Find eventuelt en dansk produceret seng, så du er sikret gode arbejdsforhold og gode priser!