Er du i din bedste form nogensinde og er klar til at føle dig som en million – så find dit nye tøj her

Har du fornyeligt tabt dig eller måske er du i gang med træne, så kender du nok følelsen af selvtilliden og selvværdet, der vokser. Du er begyndt at være mere bekvemt med dig selv igen, måske fordi du begynder at føle dig som dig selv igen, og du er endelig ved at være klar til at vise den nye form frem. Du er begyndt at ligne en million, nu skal du da også føle dig som en million – og det kan du med nyt tøj.

Når man ser godt ud, så har man det også godt

Måske er der noget tøj, du ikke har været tilpas i, fordi det ikke passede din krop. Det gjorde måske, at du ikke kunne få det tøj, som havde den stil, du kunne lide. Det kan også være, at du aldrig har kunne udforske, hvad din stil egentlig er. Det kan du nu, og der er hjælp at hente, hvor du har brug for den. 

Nyt tøj kan være det sidste skub til en selvtillid og et selvværd, der er skyhøjt. Det kan sagtens være, at du ikke er i mål endnu, når det kommer til at komme i form, men de fleste af os kender til følelsen; når man ser godt ud, så har man det godt. Og sådan fortjener du også at have det.

Hvor skal man starte?

Det kan være svært at komme i gang, præcis som med en livsstilsændring eller et stort vægttab. Derfor kan det være godt at starte i afdelingen for tilbehør, som f.eks. strømper, ure, slips og butterflys. Det er tilbehør, som kan have en stor effekt, på det tøj du har på eller den udstråling og æstetik du gerne vil udtrykke. Denne slags tilbehør kan du matche og style med alt, ligne en million og stadig føle dig som en helt ny mand.

Når du er i gang med at finde din stil, kan det være svært at skulle betale mange penge, når man ikke ved, om det egentlig er noget for en, før man har prøvet det af. Det er det samme, hvis man stadig er i gang med at komme i form, så kan det også være svært at bruge mange penge. Man ved nemlig ikke, hvor længe man kan bruge det.  

Mode er, hvad du gør det til

Klik her! og oplev et sortiment, der byder på butterflys, slips, herreure og strømper, som afspejler den generelle mode, men så sandelig også din personlige stil – mode er jo noget du selv vælger, så derfor er mode lige, hvad du gør det til.

Det er også sådan, at priserne er i bund hele året. Der bliver altså ikke kørt med udsalg, men med en pris alle kan være med til – året rundt.